Landhaus Beatrix

Tapolcától csupán 3,5 km-re és  Badacsonytól is mindössze 10 km-re található a Landhaus Beatrix a Csobánc hegy lábánál található Gyulakesziben.
Gyulakeszi és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek.

Annak, aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni. Egész éves nyitvatartással felkereshetőek a közeli Arborétumok, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjai, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

Gyulakesziben színvonalas, igényesen berendezett önálló nyaralóház kiadó. Családok, baráti társaságok számára egyaránt kényelmes pihenést biztosít.

A házban 60 négyzetméteres galériás nappali amerikai típusú konyhával biztosítja a vendégek kényelmes együttlétét. A nyaralóház zárható, hangulatos udvarán kerti bútor található, a parkolás biztonságos, udvaron belül.

Grillezésre, bográcsozásra is lehetőség van. Háziállattal érkező vendégeket is szeretettel fogadunk.

Felszereltség és eszközök: Teljesen felszerelt konyha ( gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, szendvicssütő ).

A házban klíma is került elhelyezésre.

Ingyenes WIFI-hozzáférés.