4K Vendégház és Vinotéka

A 4K Vendégház és Vinotéka a Balaton partjától nem messze, a Szent György-hegy tetején található, ahol könnyedén elvonulhatsz a világ zaja elől, mégis közel vagy a tűzhöz. A teraszunkról és a ház több szobájából hihetetlen panoráma nyílik a Balatonra és a hegyvidékre.

A vendégházban 3 szobával várjuk vendégeinket, 2 extraszéles franciaággyal, és 2 db összetolható, vagy külön elhelyezhető 90 cm széles ággyal.. A nappaliban még lehetőség van + 1 fő elhelyezésére egy kényelmes, kihúzható kanapén. Minden szobában kanapék, asztalok, rádió és Hi-Fi eszközök biztosítják a szórakozást, de ha kinézel az ablakon, valószínűleg maga a látvány lenyűgöz majd.

A Szent György hegyen több tucat borozó található, melyek gyalog is könnyen megközelíthetők; borkedvelőknek maga a paradicsom. Ha viszont a teraszunk romantikus panorámáját választanád és végigkóstolnád a régió legfinomabb borait, arra is van lehetőség. Borospincénkben a környék legkiválóbb borait tartjuk és borkóstolókat szervezünk, ha igény van rá.

A házban 4 toalett, 2 fürdőszoba és egy kerti zuhanyzó található. A 2 hálószoba szintjén egy fürdőkáddal, a nappali és étkező szintjén pedig egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba van. A konyha szintjén, a borospince mellett is található egy mellékhelyiség, illetve a terasznak is van saját mosdója.

Felszereltség és eszközök: A konyha a legmodernebb eszközökkel felszerelt: mosogatógép, hűtő, fagyasztó, elektromos sütő, automata Saeco kávéfőző, mikró, melegszendvics-sütő és vízforraló is megtalálható benne, az olyan alapfelszereléseken túl mint tányérok, edények, serpenyők, poharak, evőeszközök, stb. A konyha saját mellékhelyiséggel rendelkezik és nyílik még belőle egy mosógéppel felszerelt mosókonyha is. A full balatoni panorámás teraszon nyári konyha grillsütő, kemence, kerti zuhany és WC, kerti bútorok. Szobákban LCD televízió, rádió, SAT TV. Ágynemű, törülköző.