Úszásoktatás 2024.

8300 Tapolca, Strand út 1.
Jelentkezéshez és további részletekhez kattintson a linkre: https://tapolcakft.hu/rendezvenycsarnok/uszasoktatas/
június 24. - augusztus 16.
Az előadás technikai okok miatt ELMARAD! A megvásárolt jegyeket visszaváltjuk a Tapolca Kft. központi irodájában, Tapolca, Fő tér 1. alatt (Tapolca Városi Mozi épületében) munkanapokon 8-16 óráig.
április 25.

Cédrus apartman

Kétszemélyes, franciaágyas, klímás apartman Tapolca belvárosában. Néhány percnyi sétára a Malom-tótól, Tavasbarlangtól, autóbusz pályaudvartól, gyönyörű panorámával a tanúhegyekre. A zárt udvarházban lift, az apartmanban ingyenes

Tovább olvasom »

Megközelítés

Balatontól 12 km-re a róla elnevezett medencében fekszik. A városnevét adó meleg források közelében már az újkőkorban település jött létre. A szláv eredetű Topulcha szó magyarul hévizet jelent. A dinamikusan fejlődő, tizenkétezres kisváros már a XVIII. századtól térségi központ volt. A vidék hagyományos módszerrel termelt, Európa szerte kedvelt tájjellegű borai több száz éve az itteni lakosság megélhetését biztosították. A város arculatán tükröződik a múlt század élénk kereskedelmi élete. A századforduló jelentős fejlesztései eredményeként a régió közlekedési csomópontjává vált. A hatvanas években fellendülő bauxitbányászat központjaként nyerte vissza városi rangját. Azóta a városban és környékén található turisztikai látványosságok a kirándulók körében is ismertté tették nevét.

Tourinform Iroda

Turisztikai információ Tapolcáról és környékéről. Szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, programok, látnivalók tekintetében. Értékcikk árusítás, programokra jegyek árusítása. Ajándéktárgyak, könyvek, helyi termékek értékesítése.  

Elérhetőség:
8300 Tapolca, Fő tér 17.
Telefon: +36-87-510-777
Email: tapolca@tourinform.hu