Bak Vendéglő

A Bak Vendéglő a festői szépségű Tapolcai- medencében, a Csobánc hegy lábánál fekvő Gyulakesziben (az Eszterházy kúria szomszédságában) található. Várja éhes, szomjas, beszélgetni vagy vigadni, illetve pihenni vágyó vendégeit.

A vendéglőben lehetőség van rendezvények lebonyolítására is, a felszolgálókra jellemző a zökkenőmentes, pontos, gyors munkavégzés, a szakácsai színvonalas szakmai tudással állnak rendelkezésre. Akár 200 fős rendezvényeket is lebonyolítanak (helyszín, étel, ital, személyzet adott):

  • üzleti, céges, vagy családi összejövetel (születésnap, névnap, eljegyzés, esküvő, ballagás, szalagavató, osztálytalálkozó, különböző partik, évfordulók, lány- és legénybúcsú, csapatépítő tréningek, továbbképzések, üzleti ebédek, vacsorák…)
  •    egy-, két-, párszemélyes, szimpla ebéd, vacsora, egy fagyi, süti, üdítő vagy kávé.

A vendéglő emeletén található egy panzió szint is, így szállást is nyújt egyben a rendezvényre messziről érkezőknek.

  Az étteremben gyakorlott, kiváló személyzet áll rendelkezésre, az ételek frissen, helyben készülnek. Pizzáik nem egyszerűen sütőben sülnek, kemenceépítőjük, aki nem mellesleg az olasz ételek nagy mestere, saját tudása, tapasztalata alapján építette fel a téglakemencét, melyben frissen sütik a pizzát.

A pizzaterem akár 50 főt is be tud fogadni.

Honlap: www.bakvendeglő.com, facebook : https://www.facebook.com/bakvendeglo.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: 11:00-21:00
Kedd: 11:00-21:00
Szerda:11:00-21:00
Csütörtök: 11:00-21:00
Péntek: 11:00-21:00
Szombat: 11:00-21:00
Vasárnap: 11:00-21:00

Felszereltség és eszközök: mozgáskorlátozott, állat és bababarát.