Bencze Birtok

Tapolcától 6 km-re, Szigligettől 5 km-re és  Badacsonytól is csupán 8 km-re található a Szent György Vendégház Hegymagason, a Szent György- hegy lábánál fekvő településen.
Hegymagas és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek. 

Aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni. Felkeresni a közeli Arborétumokat, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjait, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot is. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

„Amikor 2011-ben először érkeztünk a hegyre, azonnal magával ragadott minket a hely szelleme.
A bazaltorgonák, a Balaton csillogása és a legelésző tehenek látványa mára már hétköznapjaink részévé vált.
Szeretnénk ezt az ide ellátogató vendégekkel is megosztani, kiszakítva őket a modern világ mindennapjaiból. Az apró szőlőskertekből összenyitott központi területünkön három présházat újítottunk fel, melyek télen-nyáron várják a pihenni vágyó vendégeinket.
Vendégházaink közvetlenül a szőlőben vannak, csodás panorámával a Balatonra, Szigligetre, a Badacsonyra és a Keszthelyi-hegység vonulataira.”

Felszereltség és eszközök: jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, törölköző, tisztálkodószerek, wifi, parkoló, 

Kutya felár: 4000 Ft/kutya/éj