Doka Ház

Tapolcától 5 km-re, Szigligettől 8 km-re és  Badacsonytól is csupán 10 km-re található a DOKA VENDÉGHÁZ a Szent György- hegy délkeleti oldalán.
Kisapáti és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek.

Annak, aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni. Egész éves nyitvatartással felkereshetőek a közeli Arborétumok, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjai, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

A Doka Házban fantasztikus panoráma vár. A Balaton és a Szent György-hegy varázsa elbűvölő és felejthetetlen élményekkel leszel gazdagabb. A Doka Ház a Szent György-hegy délkeleti oldalán található, sok neves pincészet és étterem, rengeteg látnivaló szomszédságában. Kisapáti és Hegymagas között az összekötő úton közelíthető meg.

A ház három szintből áll. A pincében van egy társalgó kialakítva egy nagy csocsóval,  a nagy pincében pedig projektoros házimozi, kinect és Xbox játékok megtalálhatóak a szórakozás érdekében.

A középső szinten található egy előszoba, a lépcső az emeletre, egy zuhanyzós fürdő-wc, konyha, étkező-nappali és egy dupla ágyas, két személyes hálószoba.

A felső szinten található egy előtér, szintén egy zuhanyzós fürdő-wc-vel és hat személy számára, két személyes hálóhelyek, egy személyes ágyakkal.

Felszereltség és eszközök:

A ház alkalmas nyolc személy kényelmes elhelyezésére. Mindkét szinten zuhanyzós fürdő-wc, teljesen felszerelt belső konyha. Az udvaron található fedett terasz külső konyhával, grillel és bográccsal, medence napozó terasszal.

Ingyenes: WiFi, tüzifa, parkolás 4-5 autó részére.

A Doka Ház dohányzás mentes.