Hazai Provence

Tapolcától 15 km-re  és  Badacsonytól pedig 30 km-re található a Glamp-Inn Kapolcs a Művészetek Völgyének otthont adó Kapolcson.

Manapság Kapolcs nem csak a Művészetek Völgye alatt lehet célpontja a vendégeknek, hanem egész évben várja az odalátogatókat, akik kíváncsiak a környék adottságaira is.

A Hazai Provence a Művészetek- és Malmok Völgyének szívében, Kapolcson található, s egy 180 éves parasztház metamorfózisával vette kezdetét a története. Azóta egy új, kúria- jellegű épületben saját éttermükkel és megújult, provence-i hangulatú, rusztikus szobáikkal várják a pihenni vágyókat.

Kapolcs alapvetően egy csendes és nyugodt település. Természetesen azokon a napokban, vagy hetekben amikor valamelyik nívós fesztivál tart, nem épp ez a jellemző rá, de az év többi részén a vidék idilli nyugalmát sugallja. Nagyszerű választás azoknak, akik a nagyvárosi forgatagból egy kis lassításra és pihenésre vágynak.

Tapolca mindössze 15 km-re található, a Badacsony pedig 30 km-re található Kapolcstól.

A Hazai Provence Egyes szobájában privát wellness (lábas- vagy pezsgőkád, szauna) áll vendégeik rendelkezésére.

Összesen 10 szobával működik a panzió és a szobákat egytől egyig átjárja a provence-i miliő. 

Kültéri wellness részlet jacuzzival és infra szaunával tavasztól őszig nyújt felüdülést. Nyáron mintegy 700 tő francia levendula virágzik kertünkben.

Ingyenes WIFI érhető el a panzióban illetve a parkolás is. Emellett igény szerint rendelkezésre áll Baba utazóágy, bili és wc-szűkítő is.

A szállás díja magába foglalja a reggeli árát, azonban a saját éttermükben elérhető a’la carte  ebéd és/ vagy vacsora.

Egyedülálló csomagajánlatuk a Lánykérés csomag, rózsákkal, gyertyákkal és mindennel, ami csak kellhet!