Hunguest Hotel Pelion

A Hunguest Hotel Pelion a város központjában, egy négyhektáros parkban áll, a gyógybarlang felett, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatnak el a vendégek.

A szálloda parkjában fúrt saját termálvízkút adja a medencék vizét. Egy kényelmes pár perces sétányira található a tavasbarlangtól.

A szállodában összesen 288 szoba található és mind a 228 szobája légkondicionált. Szobák felszereltsége: minibár, televízió, telefon, wifi, fürdőszoba (fürdőkád), hajszárító, széf és fürdőköpeny használat.
A szállodában található 4 luxus apartman, 8 apartman és 4 mozgáskorlátozott vendégek részére kialakított szoba, valamint egybenyitható családi szobák is szolgálják a vendégek kényelmét.

A konferencia termek már 10 főtől fogadják a résztvevőket, már akár 1000 főig.

A szálloda személyzete télen-nyáron az Ön kikapcsolódását szolgálja. Bel- és kültéri medencék, az élményfürdő, különböző szaunák és a gőzkabin – mindez elengedhetetlen része a wellness részlegnek.
Az igazi kikapcsolódáshoz szükséges pihenőterek, és a rendszeres wellness programok teszik teljessé az Ön rekreációját, hogy a wellness elérhesse a valódi célját. Pazar testkezelések és masszázsok, és megannyi csoda várja.

Gondolja végig, mikor gondtalan egy család pihenése?
Ha kiszolgálják, ha komfortosan érzi magát, és ha a gyermeke is hosszabb-rövidebb időre le van kötve különböző játékos feladatokkal és foglalkozásokkal.
A szálloda ezt a gondtalanságot teremti meg Önöknek az általuk kínált komforttal és figyelmes szervizzel. 

A szállodának van egy„óvodája”is , aminek a neve Pinocchio klub, egy hely, ahol a gyermekek a mesék birodalmában érezhetik magukat. Amikor pedig ragyogó idő van a szálloda falain kívül, akkor irány a hatalmas kert! Számtalan játékkal fáraszthatják magukat kicsik; van a játszótéren kalózhajó, trambulin, sportpályák, minigolf és megannyi más sport- és mozgáslehetőség.