Lesch Magánház

Tapolcától csupán 6 km-re, Balatonedericstől 10 km  és  Szigligettől is mindössze 13 km-re található a Lesch Vendégház Lesenceistvándon.

Lesenceistvánd és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek.

Annak, aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni. Egész éves nyitvatartással felkereshetőek a közeli Arborétumok, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjai, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

Balatontól 8km-re található csendes, felújított lakrész, kirándulási lehetőséggel és pihenni vágyóknak egyaránt alkalmas!

Ingyen parkolási lehetőség, Ingyen WiFi. Szálláson egyéb szolgáltatás/feláras:pingpongozás, csocsó. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Felszereltség és eszközök:étkező, hűtő-mikrohullámú sütővel , pohár-edény-evőeszközök