Lovász Apartmanház (Seprősné Fodor Zsuzsanna)

Tapolca a mediterrán városközpontjával a kevésbé nyüzsgős városok közé tartozik még, ezzel garantálva a pihenni vágyók kikapcsolódását. Ellenben, aki a pörgősebb- aktívabb pihenést választaná is talál magának tetsző programot és elfoglaltságot a térségben.

Elég, ha a természeti adottságokra gondolnak, a Tapolcai-medence a tanúhegyekkel, tanösvényekkel és a várakkal, a Balaton minden téren nyújt élményt az érkezőknek.

A Lovász Apartmanház (Lovász Gábor) a belvárostól csupán néhány perc sétányira, de mégis egy csöndesebb, nyugodtabb környezetben várja az idelátogatókat.

Az apartmanok külön bejárattal rendelkeznek 2 + 1 személyesek. A körülbástyázott zárt udvarban kiépített parkolók, szépen gondozott gyep, kerti bútorok, pingpongasztal és tekepálya áll a vendégeink rendelkezésére térítésmentesen.

Az apartmanok egész évben foglalhatók, várjuk kedves vendégeinket.
Elhelyezés: A földszinten található a nappali. Étkezővel, páraelszívóval felszerelt konyhasarok.

Felszereltsége: hűtőszekrény, mikro, szendvicssütő, elektromos főzőlap, kávéfőző.

A fürdőszoba és WC az alsó szinten található. A nappaliból lehet felmenni a hálószobába.

Két apartmanban franciaágy, kettőben pedig egymás mellett lévő heverők vannak. Mindegyikben akasztós és polcos szekrények, színes TV. A hálók klímával felszereltek a kánikula enyhítésére, télen fűthetők.

NTAK regisztrációs kódja:EG19020235