Tisztelt Rédli Károly!

Nagyon szépen köszönjük a mozi látogatásának lehetőségét a múlt heti táborunkban. 

 

Táborról szóló beszámoló:
„Egyesületünk 2020-ban pályázott a Tesco Ön választ mi segítünk kampány keretében a gyerekek táboroztatására. Az idei évben így 10 gyermek vehetett részt az egy hetes napközis táborban. A nyertes pályázat lehetőséget adott, hogy gyerekeink rengeteg érdekes és izgalmas programon vehessenek részt. Mindezt természetesen úgy, hogy az egyéni sajátosságaikat figyelembe vették a szervező gyógypedagógusok. A különböző programok lehetőséget biztosítottak arra, hogy a gyerekek szociális és kommunikációs készségei fejlődjenek.

A hét során helyijáraton utaztak a Tescoba vásárolni, jártak a postán levelet feladni, meglátogatták a sümegi várat. A programok között szerepelt mozi látogatás, fagyizás, tűzoltósági bemutató, babzsákos foglalkozás, játékos mozgásfejlesztés, kézműveskedés, napló írás.

A gyerekek rengeteg élménnyel tértek haza és nagyon jól érezték magukat a hét folyamán. Reméljük, hogy a következő évben még több gyermek tud majd becsatlakozni. Köszönjük a Tesco támogatását!

Szeretnénk köszönetünket kifejezni Molnár Péter alezredes tűzoltó parancsnoknak, az érdekes előadásért és hogy a gyerekek felpróbálhatták a tűzoltóruhát, örök emlék marad számukra. Köszönjük a Tapolca Média Kft-nek, hogy lehetőséget biztosított csoportunknak a mozi látogatásra. Köszönjük a Tapolcai Diák és Közétkeztető Kft-nek a mindig bőséges és finom ételt. Köszönjük Tapolca Város Önkormányzatának, Dobó Zoltánnak, aki a helyet biztosítja számunkra.

Köszönjük Horváth Krisztina egyesületi elnök, Dalmai Melinda, Doviscsák Csupor Dóra, Németh Zsófia és Matus Noémi gyógypedagógusok munkáját.”

 

Üdvözlettel,
Matus Noémi