Naruta Présház

Álom a szőlőhegyen. A Szászi Birtok felújított présházai gyönyörű környezetben, a Szent György-hegy déli oldalán találhatóak. Minden házból kilátás nyílik Szigligetre, a Badacsonyra, és még a Balaton vizének kékje is felsejlik a távolban.

Tapolcától 6 km-re, Szigligettől 5 km-re és  Badacsonytól is csupán 8 km-re található a NATURA PRÉSHÁZ a Szent György- hegyen.
A térség települései ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek. 

Azok számára, aki aktív pihenésre vágynak, számtalan lehetőség nyílik, többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni, felkeresni a közeli Arborétumokat, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjait, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot is. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

A Szászi Birtok központjában elhelyezkedő vendégházunk gyönyörű panorámával rendelkezik a szigligeti hegyekre. Csak egy ugrásra az étteremtől és a Szászi vinotékától.

A házhoz napsütéses kert és parkoló tartozik. A házban 2 hálószoba, fürdőszoba, tágas nappali található. 2-4 személy részére ajánljuk, teakonyhával és egy palack Szászi borral a hűtőben.Tökéletes hely a kikapcsolódásra messze a világ zajától. A présház tövében, a diófa alatt ülve csak egy pohár bor kell és a tanúhegyek látványa, hogy az ember úgy érezze: megállt az idő.

Felszereltség és eszközök: törölköző, ágynemű, hajszárító, főzőeszközök, kávéfőző, hűtő-fűtő klíma, WIFI, vaskályha, a birtokon keresztülfut az OKT útvonal