Présház szállás

Tapolcától 5 km-re, Szigligettől 8 km-re és  Badacsonytól is csupán 10 km-re található a Tibor Pince Présház Szállása a Szent György- hegy oldalán.
Kisapáti és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek.

Annak, aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni. Egész éves nyitvatartással felkereshetőek a közeli Arborétumok, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjai, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

Egyedi vendégházuk a Szent György-hegyen található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tanú hegyekre, a Balaton csillogó víztükrére és a bazaltorgonákra.

A vendégszállás a borászatuk présházában, teljesen külön bejáratú részben található. A szálláshoz egy szoba, felszerelt teakonyha, fürdőszoba és saját terasz tartozik.

A teraszról csodálatos kilátás nyílik a Szent György-hegyi bazaltorgonákra és a borászatuk szőlőterületeire. A szállás mellett kisebb bisztrót is üzemeltetnek, ahol a vendégek megkóstolhatják a természetes eljárással készített boraikat és a házi készítésű bodzaszörpjüket is.

Felszereltség és eszközök: 1 szoba, fürdőszoba WC-vel zuhanyzóval, teakonyha, terasz. Vízforraló, hűtő, kétszemélyes ágy, asztal, székek.