Mozgás éjszakája 2024

Hajrá Tapolca, a Mozgás éjszakája 2024.

Örömmel közöljük, hogy a mozgás évében Tapolcán is megrendezésre kerül a Mozgás Éjszakája 2024. program keretein belül egy nagyszabású éjszakai sportrendezvény. A Program célja, hogy a fővárosban több éve sikeresen és látványosan megrendezett Mozgás Éjszakája, éjszakai sportfesztivál országszerte számos helyen, a felhívás feltételeinek megfelelve, sportszakmai szempontok figyelembevételével megrendezett esemény formájában ugyanazon időpontban elérhető legyen. Ezzel tehát szeretnénk minél több tapolcai, illetve Tapolca környékén élő lakosnak INGYENESEN egy jó hangulatú esti/éjszakai sportprogramot biztosítani

2024. június 14-én este 19:00-tól több sportág kipróbálására is lehetősége nyílik bárkinek, aki részt szeretne venni az eseményen, ezek közül lesznek szervezett keretek közt zajló túrák Tapolcán belül, illetve a város környékén, mint pl.: kerékpártúra (21 km), természetjárás, gyalogtúra (7 km), illetve szintén szervezett formában futás két távon is (3 km és 7 km). Ezek mellett a Csermák József Rendezvénycsarnokban és annak közvetlen környezetében több sportágat is ki lehet próbálni pl.: asztalitenisz, teqball, streetball, jóga, fitnesz, harcművészetek (Aikido, Jiu Jitsu, Ré Zen-Do Karate), görkorcsolya vagy éppen kispályás labdarúgás.

Az alábbi felületen bárki jelentkezhet előzetesen a rendezvényre, mindössze annyi a teendő, hogy a kiválasztott sportág mellett szereplő „Jelentkezés” gombra kattintva ki kell tölteni egy rövid jelentkezési lapot. Várunk mindenkit 2024.06.14-én pénteken este egy nagy közös megmozdulásra.

Az este folyamán a Csermák József Rendezvénycsarnokban lehetőség nyílik a 2024-es Európa Bajnokság nyitó mérkőzésének megtekintésére melyet egy 15 m2-es LED falon fogunk közvetíteni.

Görkorcsolya

Kispályás labdarúgás

Kerékpár túra (21 km)

Néptánc

Harcművészetek (Aikido, Jiu Jitsu,  Ré Zen-Do Karate)

Futás (7 km)

Futás (3 km)

Asztalitenisz

Streetball

Természetjárás (7 km)

Fitnesz (alakformáló aerobik)