Ruzsa Vendégház

Tapolcától mindössze 3 km-re és  Badacsonytól is csupán 19 km-re található a Ruzsa Vendégház  Zalahalápon a Haláp- hegyen.
Zalahaláp is, ahogy a  szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek. 

Aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni, felkeresni a közeli Arborétumokat, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjait, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot is. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

A Ruzsa Vendégház a Haláp-hegy lábánál helyezkedik el, lélegzetelállító panorámával a környező hegyekre (Csobánc,Badacsony,Szent György hegy).

Nyugodt, csendes hellyel várják a pihenni és kirándulni vágyó családokat,vendégeket.

Az egész évben nyitvatartó vendégház hőszigetelt, gáz központi fűtéssel és klímával is rendelkezik, így bármelyik évszakban ideális választás egy kis kikapcsolódásra.

A vendégház 2 szintes ,az alsó szinten fürdő-WC,konyha,étkező és egy zárható nappaliszoba ,tetőtérben egy nagy zárható hálószoba található,max. 5 fő befogadására alkalmas,hatalmas kerthelyiséggel,ahol kültéri sütés-főzésre is van lehetőség .

A vendégház gyermekbarát, babaággyal, etetőszékkel, babafürdetővel rendelkezik. A kertben hintával, trambulinnal, homokozóval várják a gyerekeket.

Közeli városok: Sümeg,Tapolca rengeteg látnivalóval,kirándulási,szórakozási lehetőségekkel!

A Balaton Északi partja 15km re található.