Szent György Cottage

Tapolcától 6 km-re, Szigligettől 5 km-re és  Badacsonytól is csupán 8 km-re található a Szent György Cottage Hegymagason, a Szent György- hegy lankáin.
Hegymagas és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek. 

Aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni. Felkeresni a közeli Arborétumokat, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjait, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot is. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!)
Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

„A Szent György-hegy egy örök szerelem. 

Sok helyen jártunk már a világban, de ez a varázslatos vidék nem engedett el minket, és mi sem őt.

A Balaton-felvidék kapujában, a Káli medence szomszédságában és a Balaton panorámájával egy igazi nyugalom szigete. Itt megállt a idő, és minden egyes pillanatban azt érzed, otthon vagy.

Ennek a szellemiségnek a jegyében alakítottuk ki a présház butik szállásunkat. A présházban 4 vendég kényelmes fogadására van lehetőség. A házhoz tartozik hat sor szőlő, egy árnyas terasz, valamint egy hangulatos borospince is. „

Felszereltség és eszközök: hálószóba, nappali, fürdőkádas fürdőszoba, külön wc, olvasósarok, cserépkályha, konyha, étkező, pince