Szent György Vendégház

Tapolcától 6 km-re, Szigligettől 5 km-re és  Badacsonytól is csupán 8 km-re található a Szent György Vendégház Hegymagason, a Szent György- hegy lábánál fekvő településen.
Hegymagas és a szomszéd települések ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek. 

Aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni, felkeresni a közeli Arborétumokat, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjait, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot is. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

 Vendégházunk kialakítását és egyben üzemeltetési elképzelését tekintve kiválóan megfelel akár egy kétgenerációs család, együtt nyaraló családok, vagy akár egy összetartó baráti társaság pihenésének.

Az épület földszintjén található egy nappali-konyha-étkező, két franciaágyas hálószoba, egy zuhanyzóval és wc-vel szerelt fürdőszoba, valamint egy külön wc található. A beépített tetőtérben található egy harmadik hálószoba, valamint egy nagyobb méretű nappali helyiség.

Tapasztalatunk szerint a ház mérete 8 főnek optimális. A vendégházhoz terasz és nagy méretű udvar kapcsolódik.

Felszereltség és eszközök: Hűtő-fűtő klíma mind a két szinten található. Emellett teljesen felszerelt konyha került kialakításra étkező asztallal 6 személyre, fa tüzelésű kandalló kályha, sat TV, szélessávú internet. A házban található még mosógép és hajszárító is.

A kertben és a teraszon található szalonna sütő és bográcsozó hely eszközökkel, kerékpár tároló és terasz bútor.