Tercia Présház

Álom a szőlőhegyen. A Szászi Birtok felújított présházai gyönyörű környezetben, a Szent György-hegy déli oldalán találhatóak. Minden házból kilátás nyílik Szigligetre, a Badacsonyra, és még a Balaton vizének kékje is felsejlik a távolban.

Aki aktív pihenésre vágyik, számtalan lehetősége nyílik többek között a környező tanúhegyeken túrázni, akár önállóan, akár szervezett túrán részt venni, felkeresni a közeli Arborétumokat, vagy a Balaton- felvidéki Nemzeti Park látogatóközpontjait, köztük a Tapolcán található tavasbarlangot is. (ajánljuk, hogy előre foglaljanak jegyet, hogy biztosan bejussanak!) Aki pedig érdeklődik a vízi élőlények után, akár vízi túrán is részt vehet.

Tapolcától 6 km-re, Szigligettől 5 km-re és  Badacsonytól is csupán 8 km-re található a TERCIUS PRÉSHÁZ a Szent György- hegyen.
A térség települései ismertek a csendről és a nyugalomról, mely egész évben biztosítja a pihenést az ide érkező vendégeknek. 

A Szászi Birtok közepén elhelyezkedő legújabb présház napsütéses terasszal és önálló parkolóval rendelkezik. Mindössze két lépésre található az étteremtől és a vinotékától.

A zsalugáteres ablakok és kandalló adott a romantikus szerelmesek kikapcsolódásához télen is.
A három hálószobához külön fürdőszoba tartozik, így ideális lehet baráti társaságoknak is.
4-6 személy részére nyújt kényelmes kikapcsolódást, egy palack Szászi borral a hűtőben.

Felszereltség és eszközök: törölköző, ágynemű, hajszárító, főzőeszközök, kávéfőző, WIFI, vaskályha