Vendéglátók

Bak Vendéglő

A Bak Vendéglő a festői szépségű Tapolcai- medencében, a Csobánc hegy lábánál fekvő Gyulakesziben (az Eszterházy kúria szomszédságában) található. Várja éhes, szomjas, beszélgetni vagy vigadni, illetve pihenni vágyó vendégeit.

A vendéglőben lehetőség van rendezvények lebonyolítására is, a felszolgálókra jellemző a zökkenőmentes, pontos, gyors munkavégzés, a szakácsai színvonalas szakmai tudással állnak rendelkezésre. Akár 200 fős rendezvényeket is lebonyolítanak (helyszín, étel, ital, személyzet adott):

  • üzleti, céges, vagy családi összejövetel (születésnap, névnap, eljegyzés, esküvő, ballagás, szalagavató, osztálytalálkozó, különböző partik, évfordulók, lány- és legénybúcsú, csapatépítő tréningek, továbbképzések, üzleti ebédek, vacsorák…)
  •    egy-, két-, párszemélyes, szimpla ebéd, vacsora, egy fagyi, süti, üdítő vagy kávé.

A vendéglő emeletén található egy panzió szint is, így szállást is nyújt egyben a rendezvényre messziről érkezőknek.

  Az étteremben gyakorlott, kiváló személyzet áll rendelkezésre, az ételek frissen, helyben készülnek. Pizzáik nem egyszerűen sütőben sülnek, kemenceépítőjük, aki nem mellesleg az olasz ételek nagy mestere, saját tudása, tapasztalata alapján építette fel a téglakemencét, melyben frissen sütik a pizzát.

A pizzaterem akár 50 főt is be tud fogadni.

Honlap: www.bakvendeglő.com, facebook : https://www.facebook.com/bakvendeglo.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: 11:00-21:00
Kedd: 11:00-21:00
Szerda:11:00-21:00
Csütörtök: 11:00-21:00
Péntek: 11:00-21:00
Szombat: 11:00-21:00
Vasárnap: 11:00-21:00

Felszereltség és eszközök: mozgáskorlátozott, állat és bababarát.

Peppino Pizzéria & Étterem

Tapolcán a tavas barlang közvetlen szomszédságában, klimatizált étterem és hangulatos 60 fõs kerthelyiségünkben várják az éhes vendégeket. Az étteremben a pizzák és az olaszos ételek mellett magyaros különlegességeket is készítenek. Kedvezõ árakkal és nagy szeretettel várják a  kedves vendéget.
Az étterem nemrég felújításon esett át. A megújult belső tér, és egy új éttermi rész került kialakításra, amely alkalmas nagyobb családi rendezvények, baráti társaságok, üzleti ebédek illetve vacsorák megrendezésére.

Konyhánjuk szeretettel és felkészülve tudja kiszolgálni a különböző ételérzékenységgel rendelkezőket, mint ahogy megvalósítja Vendégek kívánságait is.
Baristájuk és Bartenderük áll rendelkezésükre,  ha étkezni nem is, csak italozni vagy kávézni óhajtanak.

Felszereltség és eszközök: a kor legmodernebb eszközeit hívták segítségül, hogy minden igényt kielégítve szolgálhassák a Vendégeinket.

Már családi vagy üzleti összejöveteleket, ünnepi vacsorákat is tarthatnak az étteremben, elkülönítve egy csendes teremben.

Az étteremből kiszállításra is van lehetőség!

Hétfőtől péntekig menüvel is várják a vendégeket.

Ezeken kívül lehetőség van még borvacsora, borkóstoló, ballagások, céges rendezvények, kitelepülések megszervezésére is.

Nyitvatartás:

Hétfő: 10:00-22:00
Kedd: 10:00-22:00
Szerda: 10:00-22:00
Csütörtök: 10:00-22:00
Péntek: 10:00-23:00
Szombat: 10:00-23:00
Vasárnap: 10:00-23:00