Bozsik Intézményi Tavaszi Fesztivál és Nyuszi Kupa

Az idei Nyuszi Kupa a Tapolcai Diáksport Egyesülettel együttműködésben a Bozsik Intézményi Tavaszi Fesztivál keretein belül valósult meg. Április 18-án reggel közel 70 lelkes kisgyermek gyűlt össze a tapolcai Bauxit Sportcentrumban. A jó hangulatú sporteseményen a tapolcai óvodák és általános iskolákon kívül a régió vidéki intézményei is képviseltették magukat. A zenés bemelegítést követően 8-8 percig zajlottak a körmérkőzések, két félpályán. A rendezvény végén minden résztvevő almalevet, müzlit, almát, valamint csapatonként egy-egy oklevelet vehetett át.

Városi Gyermeknap

A hagyományokhoz híven a hivatalos gyermeknapot követő hétvégén, június 3-án került sor Tapolcán a méltán népszerű Városi Gyermeknapra, aminek idén is a Tapolcai strandfürdő adott otthont.

XVIII. Oviolimpia

A Csermák József Rendezvénycsarnok már tizennyolcadik alkalommal adott otthont május 17-én az óvodások népszerű sportvetélkedőjének, az Oviolimpiának.

Tapolca Tópart Fesztivál

Április utolsó hétvégéjén ismét megtelt élettel a tapolcai Malom-tó partja, ekkor került sor ugyanis a 2023-as Tapolca Tópart Fesztiválra.

Juhász Judit átveszi a legjobb sportolónak járó díjat.

Sport Díjátadó Ünnepség

Idén új helyszínen, a Tamási Áron Művelődési Központban rendeztük meg a legjobb sportolóknak járó kitüntetéseket felsorakoztató Sport Díjátadó Ünnepséget.