Városi Gyermeknap

A hagyományokhoz híven a hivatalos gyermeknapot követő hétvégén, június 3-án került sor Tapolcán a méltán népszerű Városi Gyermeknapra, aminek idén is a Tapolcai strandfürdő adott otthont. A gyermeknapi programok délelőtt 9 órától az Egry utcai kosárpályán indultak egy Streetball és büntetődobó versennyel a városi kosárlabda szakosztály szervezésében. A városi strandon 13 órától interaktív buborék játszóház várta a gyermekeket, amit a helyi tánccsoportok gyermek csapatainak fellépései követtek. Színpadra lépett a Batsányi Táncegyüttes óvodás és iskolás csoportja, a Mazsorett és zászlóforgató csapat és az Acro Dance. A sokak által kedvelt Rosta Géza ismét visszatért, hogy egy gyerekkoncerttel örvendeztesse meg a legkisebbeket. A gyermeknapi programsorozatot az Anna-bál bűvész bemutatója és egy buborék koncert zárta.

XVIII. Oviolimpia

A Csermák József Rendezvénycsarnok már tizennyolcadik alkalommal adott otthont május 17-én az óvodások népszerű sportvetélkedőjének, az Oviolimpiának.

Tapolca Tópart Fesztivál

Április utolsó hétvégéjén ismét megtelt élettel a tapolcai Malom-tó partja, ekkor került sor ugyanis a 2023-as Tapolca Tópart Fesztiválra.

Juhász Judit átveszi a legjobb sportolónak járó díjat.

Sport Díjátadó Ünnepség

Idén új helyszínen, a Tamási Áron Művelődési Központban rendeztük meg a legjobb sportolóknak járó kitüntetéseket felsorakoztató Sport Díjátadó Ünnepséget.